Hogyan kell szakszerűen felolvasztani a csokoládét süteményekhez felhasználásra?
Figyelt kérdés
2006. nov. 2. 19:04
1/6 anonim válasza:
A legegyszerűbb mikróban, mert amúgy meg gőz felett kellene, az meg kicsit nehézkes.
A lényeg, hogy nagyon kell figyelni a mikrózás közben, nehogy túlhevítsd!
2/6 anonim válasza:
Ha mikrózod a csokit, akkor olvasztó programon tedd! Ez a biztos és szép fényes lesz ha kevés étolajjal hígítod.
3/6 anonim válasza:
Ha szakszerűségről beszélünk,akkor mindenképpen gőz felett kell olvasztani.A víznek nem szabad forrnia, csak gyöngyözni.Az olvasztani kívánt mennyiség 3/4 részét olvaszd meg,többször kevergetve,ha ez felolvadt,tegyél bele kevés étolajat,vedd le a tűzről és keverd bele a maradék csokit elolvadásig.Utána használd fel.Igaz,hogy ez egy kicsit lassúbb mint a mikróban, de biztosan nem ég meg a szélén,és nem fog becsomósodni.
4/6 anonim válasza:
jénaiba tördeld apróra a csokit, önts rá kevés vizet...fél percig melegítsd, majd keverd el... Vigyázz, hamar megköt!!
5/6 anonim válasza:
fogsz egy edényt ragsz bele vizet elkezded forralni aztán fogsz egy másik at amibe belerakod apro darabokba a csoki és az a forralt viz fölött elkezded megolvasztani. közben kavargasd nehogy csomos legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!