Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A most eltett lecsóim elkezdte...

A most eltett lecsóim elkezdtek gyöngyözni. Mi lehet a baj? Eddig is tartósító nélkül tettem el .

Figyelt kérdés

Nem üveg tiszasága a hiba, mind egyformán néz ki.

Megtudom még menteni valahogy?


2012. aug. 24. 16:10
 1/4 intrepid ***** válasza:
Biztosan attól van, mert megromlott.
2012. aug. 24. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
Ha vett alapagyagot használtál, előfordulhat, hogy túl lettek permetezve és ilyenkor e bennük maradt permet valamelyike kezd el dolgozni.Próbáld meg átfőzni magasabb hőfokon.
2012. aug. 24. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem romlott meg ,nem savanyú. Eddig mindig a saját termésű alapanyagot használtam, sajnos ez évben a paprika nem jött be. Én nem permetezek semmit. A paprikát vettem, én is arra gondoltam hogy agyonpermetezhették, mert olyan

gyönyörűek voltak. Újrafőzöm,és sajnos tartósítószert alkalmazok.

2012. aug. 24. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha úgy gondoljátok, hogy vegyszermaradék lehet benne, az az újrafőzéstől sem fog kikerülni belőle.viszont megeshet, hogy péppé fő az egész, és mindenképpen élvezhetetlen lesz.

Én nem főzném újra, de egy csipetnyi tartósító a tetejére talán még hozhat megoldást.

Az idei nyár rendkívüli meleg, nem mindig jön be az eddigi gyakorlat sajnos.

2012. aug. 24. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!