Ha a brokkoli elkezdett besárgulni, attól még ehető (krémlevesként)? Ha úgy nem, akkor ha levágom a sárga részt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 21:35
1/2 anonim válasza:
Én meg szoktam csinálni.Kicsit más íze van,de nem rosszabb,csak más.Különben azért van,mert a bimbók ilyenkor már elkezdenek kinyílni,és a brokkolinak sárga a virágja.Szóval nem szoktam levágni róla a sárga részt sem,megcsinálom és kész,bármilyen kajának.
2/2 anonim válasza:
Én is megfőzöm, ha egy picit kezd sárgulni. de menthető a zöld maradék színe, egy csipet szódabikarbónával.
krémlevesnek pláne elhasználhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!