Most rossz a tojás, vagy jó a tojás?
Nyaralni voltunk, a hűtő le volt kapcsolva(valaki közülünk lekapcsolta) és megromlott minden, ami egyébként hidegben kibírta volna...
Pl a tojás
Feltörtem eddig 4-et és mindegyiknek savanyú szaga volt, főleg belül a héjának. A sárgája szétment, de a fehérje nem volt zavaros.
Szerintetek még jó?
Mert olvastam, hogy honnan lehet tudni, de nem láttam az én kérdésemre megfelelő választ. Valaki szerint 1 hónapig jó, és ha tiszta a fehérje akkor jó, ha kicsit büdös nem baj. Valaki szerint, ha már büdös egy kicsit is, az bizony rossz és hányás, hasmenést okozhat.
Ráadásul most a kezem is savanyú, szúrós szagú lett...
Köszönöm a választ, nem eszek belőle!
A tojásnak nincs szaga jó állapotában.
Anyukám annyit mondott, hogy el áll sokáig (tyúkokkal foglalkozik), de neki el is fogy 1 héten belül a FRISS tojás, ezek pedig bolti tojások...
Ne sajnáld kidobni, többe kerülne a gyógyszer, vagy súlyosabb esetben a családnak a temetés. Bocsi, nem akarok morbid lenni, de a szalmonella nem játék!!
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ennyi pénzt (számold ki) sokszor elteszünk még talán rosszabb helyekre is!
Nem semmi...
mi piacról vesszük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!