Milyen ételekkel szoktatok kedveskedni a párotoknak?
Figyelt kérdés
Szeretném valami fincsi kajával meglepni pénteken a barátom, de amilyen ételeket találok vagy nagyon bonyolult vagy nagyon sok ismeretlen hozzávaló van benne. Receptet is mellékeljetek kérlek, ha nem olyan ismert ételről van szó:)2012. júl. 24. 08:38
11/12 anonim válasza:
a páromnak minden izlik,nem válogat,de a legkedvencebb kedvence a palacsinta-csokis,dzsemes,túrós-a sertéspörkölt bográcsban,ahogy én készitem, és a szárazbableves hagymával.
12/12 mustafa33 válasza:
Én egy igazi falusi tyúklevesnek örülök (amivel nagyanyáink gyógyítottak). A pirosra ropogósra sült bőrű töltött csirkecomb se kutya (klasszikus tojásos töltelékel, nem holmi sajt, ruccola és efféle modern cuc) hozzá kovászos uborka, és mazsolás rizs. Utána egy pohár furmint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!