Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan rakjam el a kovi ubit...

Hogyan rakjam el a kovi ubit hogy finom legyen?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
üveg, ubi, víz, kapor elég sok, só, kenyér
2009. júl. 13. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
tegyél bele még fokhagyma gerezdeket,szemes borsot,koriander magot
2009. júl. 13. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 ltimea ***** válasza:
100%
én szoktam még szőlőlevelet is tenni bele
2009. júl. 14. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szárazon meg szoktam pirítani a tetejére kerülő kenyérszeletet, sokkal jobb íze lesz az uborkának.. amúgy, mint fent írták, sok kapor, fokhagyma, erősen sós langyos víz. Én csak hústűvel sűrűn megszurkálom az uborkákat, nem vágom be, nekem úgy túl puha, így is átérik rendesen, és keményebb marad.
2009. júl. 14. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
15:56 szemes "borso" vagy "bors"????? nem mindegy!
2010. nov. 1. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy elég a langyos viz. Sokkal jobb és finomabb lesz ha forró vizet öntünk rá. Ráadásul hamarabb is beérik, és a lényeg, hogy nem lágyul el, még akkor sem ha bevágjuk a végeit!
2012. dec. 2. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!