Hogyan rakjam el a kovi ubit hogy finom legyen?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 10:14
1/6 anonim válasza:
üveg, ubi, víz, kapor elég sok, só, kenyér
2/6 anonim válasza:
tegyél bele még fokhagyma gerezdeket,szemes borsot,koriander magot
3/6 ltimea válasza:
én szoktam még szőlőlevelet is tenni bele
4/6 anonim válasza:
Szárazon meg szoktam pirítani a tetejére kerülő kenyérszeletet, sokkal jobb íze lesz az uborkának.. amúgy, mint fent írták, sok kapor, fokhagyma, erősen sós langyos víz. Én csak hústűvel sűrűn megszurkálom az uborkákat, nem vágom be, nekem úgy túl puha, így is átérik rendesen, és keményebb marad.
5/6 anonim válasza:
15:56 szemes "borso" vagy "bors"????? nem mindegy!
6/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy elég a langyos viz. Sokkal jobb és finomabb lesz ha forró vizet öntünk rá. Ráadásul hamarabb is beérik, és a lényeg, hogy nem lágyul el, még akkor sem ha bevágjuk a végeit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!