Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Barna színű marcipánt kakaó...

Barna színű marcipánt kakaó porból?

Figyelt kérdés
Marcipánt szeretnék beszínezni barnára és olvastam, hogy lehet kakaó porból. Hogyan kell csinálni?:) Köszii!
2012. júl. 10. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
hát gyúrsz a marcipánmasszához annyi kakaót, amennyire intenzív színt szeretnél...
2012. júl. 10. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

de az úgy nem lesz foltos? ha szilárdhoz port gyúrok?

Úgy nem lehet, hogy 96% orvosi alkohollal keverek ki kakaót és azt adom hozzá?

2012. júl. 10. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:

ha jól eldolgozod, nem lesz foltos

alkohollal még nem próbálkoztam, én pici vajat szoktam hozzá tenni - de tényleg csak borsónyit

2012. júl. 10. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Én simán csak belegyúrom a kakaót. Nem lesz foltos, de sokáig kell gyúrni és persze keményedik is tőle (esetleg víz kell a puhításához).
2012. júl. 11. 23:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
sötét barna szint szeretnék kihozni belőle...remélem sikerülni fog mert ezzel lesz bevonva a torta
2012. júl. 12. 10:44

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!