Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet felcserélni a...

Hogyan lehet felcserélni a diót a dejóra?

Figyelt kérdés

2012. júl. 6. 18:02
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Utolsó! Te vagy nagy tévedésben. Nem akkor szóltunk, mikor "befalta" a férjem, hanem, amikor kihozták. Rögötön észrevettük a parányi adag hamisságát. Nem nagyon volt más választásunk, mert a kórházból jöttünk, egészségügyi okokból ennie kellett, nem halogathattuk az étkezést. Naponta főzök, nem vagyok lusta, de a megvezetést utálom. Ha én ezt bepanaszolom a fogyasztóvédőknél, ezer százalék, hogy nekem adnak igazat. Csak energiám nincs erre. Egy hasonlat, bár nem ételről ban szó: nem mindegy, hogy egy fekvőbeteg alá veszel egy éjjeli edényt, vagy egy kacsát, bár mindkettőt azonos célra használják. Hogy miket művelnek az éttermekben, arról jobb nem beszélni!
2012. aug. 21. 11:16
 22/24 A kérdező kommentje:
19-esnek! Nem az antioxidánson akadtam ki /nem figyeltél eléggé/, hanem az aromán! Micsoda különbség! Bár nekem az antioxidánsra sincs szükségem, mert annyit veszek magamhoz élelmiszerrel, amennyit akarok. Nincs szükségem a tuningokra. Lehet másképpen is. Pld. tegnap vettem bivalyszalámit. Sem antioxidáns, sem aroma, sem semmilyen mesterséges anyag nincs benne. Nagyon finom. 3800 ft.kilója, de very a Hercz szalámit. Igaz, nem nagyüzemben készítik. Tudatosan nem eszünk meg akármit!
2012. aug. 21. 11:30
 23/24 anonim ***** válasza:

Csak ha ilyen igényeid vannak, ne a sarki étterembe menjetek, hanem egy nívós helyre, aminek már az árai is tükrözik a minőséget, ott biztos, hogy nem fogsz ilyesmivel találkozni.

Naivitás azt gondolni, hogy egy pl. Gundeltől alacsonyabb kategóriájú helyen nem fogsz belebotlani semmi trükközésbe.

2012. aug. 21. 20:24
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha netán szénhidrátot kellett volna a férjednek ennie feltétlen - mert tudtom szerint az az egyetlen dolog, amit bizonyos vizsgálatok után szükséges, akkor egyszerübb lett volna bármilyen éllemiszerboltban venni egy zsömlét, és nem ekkora cirkuszt csapni ilyen apróság miatt.
2012. aug. 21. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!