Torta szerű sütibe helyettesíteném a Mascarpone-t tejföllel, persze lecsepegtetve. Azt összekeverhetem vanília pudinggal?
Figyelt kérdés
És gondolom tegyek bele több cukrot. Gondoltam, hogy megbolondítanám fahéjjal. Szerintetek?
A tejfölt (20%) amúgy egy éjszakára tenném hűtőbe lecsepegni, az vajon elég?
2012. júl. 2. 16:18
1/3 anonim válasza:
Semmiképp sem...nagyon nem egy kategória a kettő. Az egyik krémsajt, a másik meg tejföl...pudinggal főleg, milyen lenne már a tejföl? Keress más receptet, amibe nem kell mascarpone. Vagy van abból olcsóbb is, nem fontos a legdrágábbat megvenni.
2/3 anonim válasza:
én már próbáltam így, persze, nem ugyanolyan, mint a mascarpone, de finom lesz :)
3/3 anonim válasza:
Natúr vajkrémmel is lehet helyettesíteni a mascarponét, vagy más olcsóbb tejszínkrémsajttal. a tejföl nem jó helyette, és pudinggal keverse sem jó. akkor már puding
keményre vert habtejszínnel vagy cukrászati habbal dúsítva.(hulala, habmester)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!