Ha a tojást megrázom és érzem hogy ilyen furin lötyög, akkor záp?
Figyelt kérdés
Épp most robbant a képembe egy záptojás, azon kívül még volt kettőt, de kidobtam őket annyira megijedtem. Megrázogattam az egyiket és úgy lötyögött mintha ilyen kis gombócka lenne benne, vagy nem is tudom. Akkor így meg lehet állapítani megzápult-e a tojás?Egyébként a dobozán 26. volt a határidő, de ott ahol vettem tojást már biztos nem fogok venni.2012. jún. 19. 18:01
1/5 anonim válasza:
Hát én ahogy tapasztaltam az összes tojás lötyög, ha megrázom. Nem hiszem hogy úgy meg lehet állapítani hogy záp-e.
2/5 anonim válasza:
Nem szabad erősen rázni, mert akkor mindegyik lötyög.
Én is így szoktam, de az a biztos, ha feltöröd egy pohárba és megszagolod, megnézed.
3/5 anonim válasza:
mindegyik tojás lötyög, ha erősen rázod, a légrésnek köszönhetően..
4/5 A kérdező kommentje:
ezért hangsúlyoztam hogy FURCSÁN lötyög, nem kell idiótának nézni. mellesleg már hálisten találtam egy másik kérdést
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__konyhai-praktik..
2012. jún. 20. 19:55
5/5 anonim válasza:
tedd egy olyan pohárba ami átlátszó és víz van benne. ha az aljára süllyed akkor friss. ha középen lebeg akkor még jó. ha a tetején van akkor kockázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!