Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vendéglő konyhájába miért...

Vendéglő konyhájába miért raknak alufóliát a tűzhelyre?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ne kelljen takaritani a tűzhelyet zárás után.
2012. jún. 17. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt a nap végén leveszi és csak letörli a tűzhelyet, nem kell súrolni a ráégett cuccot
2012. jún. 17. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

Nem egészen világos, hogy mit akarsz kérdezni.

De ha jól értem, a tüzhely fözölapjai közti teületre gondolsz, hogy az takarják le alufóliával.

Ennek az az oka, hogy a nap végén a fóliát kidobják és nem kell súrolgatni a tüzhelyet órákig, tiszta marad.

2012. jún. 17. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
59%

No meg ha hirtelen megjelenik nap közben az ANTSZ, akkor csak lekapja róla, és az ellenőrzés totál tiszta tűzhelyet talál!

(Mennyi ész! ... és mind a másé!) :))))

2012. jún. 17. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!