Főzés során ugyanazt a fakanalat használjátok?
Ugyanazzal. Ha elkezdem a főzést akkor használok 1 fakanalat.
Ha közben tésztát is főzök ki akkor egy másik fakanalat használok..de nem mosom el minden pörkölt kavarás után.
Ahány lábasban, fazékban főzök, annyi fakanál van éppen használatban.
Egyébként a fakanalat jó, ha besorolod, amikor használatba veszed: ha legelőször pirospaprikás kajához használod (pörkölt, paprikás krumpli stb.), akkor azt a kanalat már célszerű máskor is ilyesmire használni.
Ha a másikat pl. száraztészta kifőzéséhez kezdted el használni, akkor tartsd meg ilyen célokra.
Ez esetben nem lesz minden fakanalad paprikásos, lesznek u.n. fehér-fajta fakanalaid, és lesznek a piros, fűszeres kanalaid is.
Ugyanazt az ételt jó hogy ugyanazzal keverem.
Ha pöri főzés közben sütök egy piskótát, abba nyilván nem a pöris kanállal forgatom bele a lisztet...
3-as vagyok.
No ez ma nem jött össze, hogy a pörköltes fakanalat csak olyasmihez használjam, amiben szintén van (lesz) paprika.
Előkaptam egy ilyen fakanalat, és azt a hordós aprókáposztát, amit egyébként párolt káposztának kezdtem elkészíteni, megkevertem vele. No hát benne is maradt a paprika színe. Mostmár csak reménykedhetek, hogy mire készen lesz a káposzta, azért valahova majdcsak "elveszik", eltűnik a színe. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!