Az ecetet mivel lehet helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Ha az ételben van ecet,éget.Valami ötlet?2012. jún. 13. 17:48
11/13 anonim válasza:
És zöld színű az üveg, ezt elfelejtettem leírni. A citromlét én sem bírom, de ezt kipróbálhatjátok.
12/13 anonim válasza:
Én sem bírom az ecetet, de a citromot sem, így a salátákba natur joghurtot teszek (actíviát, ez az egy nem mar engem), főzelékekbe is joghurttal, vagy tejföllel helyettesítem, de sok főzelék van, amiből nyugodtan kimaradhat mindegyik, mert anélkül is finom, sőt én soha nem szerettem az ecettel ízesített ételeket.
13/13 anonim válasza:
Én még soha, semmiylen főzelékbe nem tettem ecetet.. Aki akar majd tesz bele magának. Szontén tejföllel, vagy citromlével savanyatok, salátába joghurt vagy kefír....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!