Meddig tárolhatom a főzni valo tököt ha le van szedve és a spájzban van? Nem romlik vagy esik össze?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 17:05
1/2 anonim válasza:
Szerintem 5-6 napnál ne tovább,mert megpuhul. Inkább akkor fagyaszd le, vagyis ha főzeléknek akarod,legyalulod,lefagyasztod. Vagy aminek akarod,tetszőlegesen. Mondom,én 1hétnél nem tartanám ott tovább,bebarnul,megpuhul...
2/2 anonim válasza:
Ha hűvös a spájzod, akkor tovább bírja, mint egy hét. De akkor sem sokáig. Ahogy az első kommentelő írta, gyaluld le és fagyaszd meg úgy. Így gyorsabban is végzel, amikor csinálni szeretnéd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!