Mit jelent a szörpös üvegen a 9x-es hígítás?
Figyelt kérdés
Fél deci szörphöz 4 deci víz (így lesz a kész ital a 9x-ese a hígítandó anyagnak), vagy fél deci víz és 4,5 deci víz (így is fel lehet fogni, mert így a víz a 9x-ese a szörpnek)?2012. máj. 26. 21:11
1/4 anonim válasza:
9x annyi vizet tartalmazzon, mit amennyi a szörp.Szóval 0,5 dl szörphöz 9x0,5=4,5 tehát 4,5 dl víz kell.
2/4 anonim válasza:
De az se lesz halálos dózis, ha neadjisten csak 4 deci vízzel hígítod. Csináld úgy, hogy neked finom legyen
3/4 anonim válasza:
9x-szeresére hígítható, ami azt jelenti, hogy 1 dl szörpből 9 dl ital készíthető, tehát 8 dl víz kell hozzá.
Fél decihez tehát 4 dl víz.
De egyébként a legtöbb szörp így elég íztelen én kicsit többet szoktam használni belőlük.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Valójában nem is értem, mit forogtam annyit ezen a kérdésen, hiszen tényleg úgy kell hígítani, ahogy nekem finom, úgyhogy empirikus módszerrel állapítottam meg a megfelelő arányt.
Köszönöm a segítséget, ment a plusz mindenkinek.
2012. máj. 27. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!