Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell a zöld spárgát...

Hogyan kell a zöld spárgát megtisztítani a fás részektől?

Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 10:23
 1/2 anonim ***** válasza:
A végét, ameddig fás, le kell vágni, megtisztítani pedig burgonyahámozó késsel vagy speciális spárgakéssel szoktuk. A spárgasípokat (a tetejét) pedig levágod és később teszed főni a többihez.
2012. máj. 23. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött időben a válasz, ezért betettem sülni úgy, ahogy volt. /zöld spárga, amit állítólag nem is kell tisztítani/. A fás részeket evés közben likvidáltuk. De a legteteje volt a leggyengébb és legfinomabb.
2012. máj. 23. 14:06

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!