Pácolt hús meddig tartható el hűtőben?
Figyelt kérdés
Szombaton vettünk húst, mert hétfőn megyünk grillezni. Bepácoltam még szombat este, és most a hűtőben van. Az egyik csirkeszárny, kentucky fűszerkeverékkel (+olaj), a másik pedig tarja mustárosan fokhagymával, olajjal, sóval, borssal.
Tegyem be holnap reggelig a fagyasztóba, vagy eláll hétfő délig, amikor is meggrillezzük?
2012. ápr. 29. 11:39
1/4 anonim válasza:
eláll simán:) én a vaddisznót másfél-2 hétig szoktam pácolni ha öreg! Annyira figyelj hogy ne lógjon ki a hús a pácból kicsit sem!
2/4 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy a marha és a vad húsokat sokáig lehet, de a csirke és a disznó is eláll akkor?
Igazából nem fedi olaj a húsokat, nem olyan bő pácot készítettem, csak úgy be vannak kenegetve. De mindenhol alaposan. Így is jó lesz?
2012. ápr. 29. 11:54
3/4 anonim válasza:
A hűtőben semmi baja nem lesz, de azért időnként forgasd meg őket.
4/4 anonim válasza:
Hűtöd + a só a pácban tartósítja. Sztem elég sokáíg eláll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!