Mit tároltok a hűtőben?
Figyelt kérdés
Mit tároltok aminek mindig ott kell lennie, és mit aminek időszakonként?2009. jún. 18. 12:18
11/15 anonim válasza:
Tojás, sajt, vaj, tejföl, sör, víz, csoki, ezek azok amik mindig vannak benne.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a komoly válaszokat! Igen, én is ezeket tárolom benne, + még sertészsír, gyümölcs, fokhagymakrém (ez minek?). Örülök, hogy más is hasonlóan használja hűtőjét mint én ! :)
2009. jún. 18. 13:25
13/15 anonim válasza:
Én a foghagymakrémet, a zsírt és az olajat a konyhaszekrényben tartom. Mivel nincs kamrám, így a mások által felsoroltakon kívül nekem 1-2 üveg befőtt, és savanyúság is a hűtőben "lakik".
14/15 anonim válasza:
Nálunk CSAK GYÜMÖLCS és ZÖLDSÉG van a hűtőben, hihetetlen, de egy majd 200 literes nálunk csak ezzel van tele ;)
A mi családunk vegán azaz nem fogyasztunk semmilyen állati táplálékot. Főként nyers állapotban fogyasztunk amit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!