Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A botmixer, vagy a turmixgép...

A botmixer, vagy a turmixgép a jobb?

Figyelt kérdés

2012. márc. 23. 09:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

tetronak igaza van.mindegyiknek meg van az előnye, hátránya is. nekem is van mindakettő, de a turmixgép sokkal gyorsabb és krémesebb állagú cuccot produkál. de utálom előszedni és mosogatni. a rúdmixer a fiókban elfér,magát a szerkentyűt könnyű elmosni, de, ha nem elég mély a lábas vagy fazék, akkor nekem még a csempére is jut a matériából:))és, hát nem olyan homogén, mint, ha turmixolnám, vagy legalábbis tovább kell töfködnöm, hogy

minden a kés alá kerüljön.

no meg a rúdmixert kaptam, és sajnos nem egy kiváló minőség, /made in china/.

szóval én is praktikussági okokból rá szavazok, de eltökéltem, hogy megajándékozom majd egyszer magamat egy

jobb, esetleg "kettő az egyben " változattal.

2012. márc. 23. 16:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Én mindkettőt szeretem. A botmixer kisebb helyen elfér és sokkal könnyebb elmosogatni, a turmixgép pedig sokkal gyorsabb, hatékonyabb.

Én krémleveseket botmixerrel csinálok, turmixokat és zabkását turmixgépben.

2012. márc. 24. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!