Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Narancsos kávé. Olyan szörnyű?

Narancsos kávé. Olyan szörnyű?

Figyelt kérdés
Kávét főztem, és a bögrémbe beledobtam egy kis mandarinhéjat, hogy arra főjön a kávé le. Leszólt az ismerősöm, hogy bírom meginni. Szerintem fincsi.

2012. márc. 10. 15:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Tegyél bele uborka levet, az kihozza a kávé természetes aromáit
2012. márc. 10. 15:38
 2/11 anonim ***** válasza:
XD
2012. márc. 10. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Finom lehet, én ezt még nem kóstoltam, bár én inkább narancs levét önteném bele, vagy egy kis narancslikőrt.Én a fahéjas kávét szeretem.Meg a vanília fagyisat.
2012. márc. 10. 16:01
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem is furcsa lehet.Az efféle gyümölcsíz nem való egy kávéhoz.Ízesítésként rendben van a vanília , csoki , fahéj de a narancs , áfonya nem.
2012. márc. 10. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:
15%
áhh már a gondolatától hányingerem lett megint.. Nem igazi kávéban kostóltam (mert tudom nem az a Mekis), na Mekiben vettem jegeskávét narancsosat! Felejthetetlenül hányingerkeltő és undorító íze volt, pedig a karamellás jegeskávéjukat kifejetten szeretem:) de ízlések és pofonok ha szereted igyad, kit érdekel másnak ízlik e vagy sem:)
2012. márc. 10. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
21%
Jaj tavaly nyáron amikor próváltam megdönteni a 40óráignemalszom rekordomat és már 42 órája fent voltam, hajnali 3 volt, amikor elfogyott tej..hát de kávét inni kellett, szóval 4:1 arányban a narancslé javára ittam a kávét..hát hallod..valamilyen szinten bejött, mert több óráig hánytam és nem tudtam elaludni...XDD
2012. márc. 10. 17:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Ördögkávé

Retrokonyha | 2009. június 16., kedd |

Hozzávalók:

4 cl konyak vagy brandy

2 kockacukor

1 kávéskanál narancshéj

1 kávéskanál citromhéj

2-3 szegfűszeg

2 cm hosszú vaníliarúd

½ dl feketekávé

Egy kisebb edénybe beleöntök 4 cl konyakot vagy brandyt, beleteszem a kockacukrot, a reszelt narancs- és citromhéjat, a szegfűszeget, a vaníliát és felforralom. 1 cl konyakot öntök rá, meggyújtom és flambírozom. Amikor a láng kialudt, a főzetet csészébe szűröm, és ráöntök egy ½ dl feketekávét. Forrón kínálom.

[link]

tied mandarinos volt

[link]

2012. márc. 10. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

én szeretem, igen jó.

Nme narancslével, hanme narancs olajjal. A héjból. Amilyen finom a narancshéjas étcsoki, olyan finom ez is. De sok ember van, aki nem szívesen tér el a megszokott ízektől. Nekik van a pörkölt nokedlivel.

2012. márc. 10. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

ez a Caffè all’Arancia .

[link]

[link]

2012. márc. 10. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Neked ízlik, kész. Ne érdekeljen az ismerősöd. Neki nem adsz olyat, ennyi. Attól te fogyaszd egészséggel.
2012. márc. 10. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!