Narancsos kávé. Olyan szörnyű?
Figyelt kérdés
Kávét főztem, és a bögrémbe beledobtam egy kis mandarinhéjat, hogy arra főjön a kávé le. Leszólt az ismerősöm, hogy bírom meginni. Szerintem fincsi.2012. márc. 10. 15:20
1/11 anonim válasza:
Tegyél bele uborka levet, az kihozza a kávé természetes aromáit
3/11 anonim válasza:
Finom lehet, én ezt még nem kóstoltam, bár én inkább narancs levét önteném bele, vagy egy kis narancslikőrt.Én a fahéjas kávét szeretem.Meg a vanília fagyisat.
4/11 anonim válasza:
Szerintem is furcsa lehet.Az efféle gyümölcsíz nem való egy kávéhoz.Ízesítésként rendben van a vanília , csoki , fahéj de a narancs , áfonya nem.
5/11 anonim válasza:
áhh már a gondolatától hányingerem lett megint.. Nem igazi kávéban kostóltam (mert tudom nem az a Mekis), na Mekiben vettem jegeskávét narancsosat! Felejthetetlenül hányingerkeltő és undorító íze volt, pedig a karamellás jegeskávéjukat kifejetten szeretem:) de ízlések és pofonok ha szereted igyad, kit érdekel másnak ízlik e vagy sem:)
6/11 anonim válasza:
Jaj tavaly nyáron amikor próváltam megdönteni a 40óráignemalszom rekordomat és már 42 órája fent voltam, hajnali 3 volt, amikor elfogyott tej..hát de kávét inni kellett, szóval 4:1 arányban a narancslé javára ittam a kávét..hát hallod..valamilyen szinten bejött, mert több óráig hánytam és nem tudtam elaludni...XDD
7/11 anonim válasza:
Ördögkávé
Retrokonyha | 2009. június 16., kedd |
Hozzávalók:
4 cl konyak vagy brandy
2 kockacukor
1 kávéskanál narancshéj
1 kávéskanál citromhéj
2-3 szegfűszeg
2 cm hosszú vaníliarúd
½ dl feketekávé
Egy kisebb edénybe beleöntök 4 cl konyakot vagy brandyt, beleteszem a kockacukrot, a reszelt narancs- és citromhéjat, a szegfűszeget, a vaníliát és felforralom. 1 cl konyakot öntök rá, meggyújtom és flambírozom. Amikor a láng kialudt, a főzetet csészébe szűröm, és ráöntök egy ½ dl feketekávét. Forrón kínálom.
tied mandarinos volt
8/11 anonim válasza:
én szeretem, igen jó.
Nme narancslével, hanme narancs olajjal. A héjból. Amilyen finom a narancshéjas étcsoki, olyan finom ez is. De sok ember van, aki nem szívesen tér el a megszokott ízektől. Nekik van a pörkölt nokedlivel.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Neked ízlik, kész. Ne érdekeljen az ismerősöd. Neki nem adsz olyat, ennyi. Attól te fogyaszd egészséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!