Ha a levest nem szűröm át (répa, hús. Stb) hamarabb megromlik?
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 18:03
1/5 anonim válasza:
Az nincs rá hatással. "Csak" azért szoktuk leszűrni, mert úgy tisztább = átlátszó levesünk lesz, mivel a zöldség, hús lefőtt kis részecskéi nem úszkálnak a tányérunkba. Semmi baja sem lesz, ha meghűlt, tedd hűtőbe.
2/5 anonim válasza:
Ha a zöldség benne marad, hamarabb megsavanyodik.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor inkább átszűröm!Köszi!
2012. márc. 3. 18:45
4/5 anonim válasza:
egyáltalán nem savanyodik meg. nálunk van hogy még csütörtökön is jo, bár legtöbbször szedáig elfogy. de semmi baja, ha tésztát hagysz benne, akkor savanyodik meg.
mi le szokjuk szűrni, mert igy ,,könnyebb,, szedni, valamint husok,zöldségek közül is jobban tudsz választani. majd ebéd után egybeüntjük a levessel, és igy megy a hűtőbe, igy nem foglal annyi helyet. letakarva tedd, semmi baja nem lesz.
5/5 mustafa33 válasza:
Azért érdemes kiszedni a zöldséget, mert ha benne marad már másnapra kap egy jellegzetes útóízt vagy mellékízt vagy inkább aromát ami nem kimondottan rosz, de nem is jó. De például az étkezde vendégek ezt csutakíznek szokták mondani, arról ismerhető meg a tegnapi leves. A zöldséget külön kell eltenni, akkor olyan mint a fris. Ezért jobb ha nincsen apróra vágva, inkább hosszabb darabokban hosszában félbevágva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!