Megromlik a csirkehús, ha a mikroban olvasztom fel?
Figyelt kérdés
elelejtettük kivenni a fagyasztóból, és már lassan kéne csinálni az ebédet :)2011. nov. 8. 11:02
1/14 A kérdező kommentje:
*elfelejtettük :)
2011. nov. 8. 11:02
2/14 anonim válasza:
Miért romlana meg? A mikrónak éppen ezért van ilyen fokozata.
3/14 anonim válasza:
Nem romlik meg. Ha van mikron ilyen programod használd !!
4/14 anonim válasza:
Folyass rá csap alatt langyos vizet azokra a részekre, ahol össze vannak a különböző darabok fagyva, könnyebb szétszedni őket. Akkorra már enged annyit, ha kell tudod felszelni, darabolni is. Utána még egy kis időre folyasd rá a vizet, és már főzheted, sütheted is. Én így szoktam.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek:)
2011. nov. 8. 11:13
6/14 anonim válasza:
én is melegvízbe szoktam tenni,hogy ellepje,szerintem jobb,mint a mikro,mert ott kicsit "megfő".
7/14 anonim válasza:
Nem romlik meg, de gusztustalan lesz az állaga, és fura (kellemetlen) a szaga. Én is a meleg vizes verziót csinálom, pedig van hiper-szuper mikró is.
8/14 anonim válasza:
Mi általában mikróban olvasztunk, és még sosem lett fura állaga vagy szaga tőle a húsnak.
Nyugodtan mikrózd.
9/14 anonim válasza:
dupla neylonzacskó, egy tál melegvíz. ha hűl a víz, meleget folyatni rá. a hús nem legyen vizes. kb 20 perc múlva lehet bármire használni.
10/14 anonim válasza:
a mikro zabálja az áramot. nem gazdaságos egyáltalán a mikrós kiolvasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!