Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nagyon íztelen lenne, ha nem...

Nagyon íztelen lenne, ha nem érlelném egy éjszaka?

Figyelt kérdés

[link]


Igazából max. egy órára gondoltam hogy berakom hűtőbe. Tudom, hogy nem adná nyilván azt az átfogó ízvilágot, de mára szeretném vacsira.


2012. febr. 29. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:

hát, a pácolásnak az lenne a lényege, hogy jól átvegye az ízeket, ami az idő függvényében teljesül is

nem tudod esetleg most megcsinálni és bedobni a hűtőbe?

2012. febr. 29. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A csirkemell akkor is száraz és ízetlen,ha nem pácolod egész éjjel. Így még rosszabb lesz.
2012. febr. 29. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Első. Ha most 3ig megcsinálom akkor kicsit ízesebb lenne?
2012. febr. 29. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:
A húst sózd, fűszerezd be, majd (ahogy én csinálnám) meglocsolnám olajjal + mustárral, összekeverném karikára szelt hagymával, egy tálban így összekeverve raknám a hűtőbe. Sütés előtt húznám fel a pálcikákra, meglehet, hogy akkor már azokat a hagymaszeleteket nem tudod felhúzni rá, hanem e célból újakat kellene pucolni, de a pálcikák mellett még a pácolásnál használt hagyma is gyönyörűen megsülne.
2012. febr. 29. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kevés idöd van a pácolásra, akkor arra az egy órára NE a hütöbe tedd, hanem hagyd a konyhában letakarva. Úgy gyorsabban beveszi az izeket, és ennyi idö alatt nem is lesz baja.
2012. febr. 29. 23:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!