Nagyon íztelen lenne, ha nem érlelném egy éjszaka?
Figyelt kérdés
Igazából max. egy órára gondoltam hogy berakom hűtőbe. Tudom, hogy nem adná nyilván azt az átfogó ízvilágot, de mára szeretném vacsira.
2012. febr. 29. 14:02
1/5 anonim válasza:
hát, a pácolásnak az lenne a lényege, hogy jól átvegye az ízeket, ami az idő függvényében teljesül is
nem tudod esetleg most megcsinálni és bedobni a hűtőbe?
2/5 anonim válasza:
A csirkemell akkor is száraz és ízetlen,ha nem pácolod egész éjjel. Így még rosszabb lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Első. Ha most 3ig megcsinálom akkor kicsit ízesebb lenne?
2012. febr. 29. 14:25
4/5 anonim válasza:
A húst sózd, fűszerezd be, majd (ahogy én csinálnám) meglocsolnám olajjal + mustárral, összekeverném karikára szelt hagymával, egy tálban így összekeverve raknám a hűtőbe. Sütés előtt húznám fel a pálcikákra, meglehet, hogy akkor már azokat a hagymaszeleteket nem tudod felhúzni rá, hanem e célból újakat kellene pucolni, de a pálcikák mellett még a pácolásnál használt hagyma is gyönyörűen megsülne.
5/5 anonim válasza:
Ha kevés idöd van a pácolásra, akkor arra az egy órára NE a hütöbe tedd, hanem hagyd a konyhában letakarva. Úgy gyorsabban beveszi az izeket, és ennyi idö alatt nem is lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!