Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit szoktatok éjszaka enni?

Mit szoktatok éjszaka enni?

Figyelt kérdés

Mindig éhes vagyok éjszaka. Tudom, hogy nem lenne szabad már ilyenkor enni, és most még azt sem tudom eldönteni, hogy egyáltalán sósat vagy édeset kívánok-e. Szoktam enni pufi kukoricát, tejfölös kenyeret, pirítóst, és a legrosszabb: csokit. Most fogalmam sincs, hogy mit ennék, de éhes vagyok, úgyhogy szerintem megállom és nem eszek semmit.

Egyáltalán hogy nem tudom eldönteni, hogy sós vagy édes kellene? Ez fura.

2012. jan. 4. 01:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon éhes vagyok, akkor gyümölcsöt szoktam enni esténként, éjszakánként. Ez lehet bármi, ami van itthon, kedvencem a narancs, alma, barack, banán. Mást nem is igen szoktam, amikor lehet, akkor narancs, az a kedvenc gyümölcsöm.
2012. jan. 4. 01:20
 2/12 A kérdező kommentje:

Nekem is az egyik kedvenc gyümölcsöm a narancs. A másik az eper, cseresznye, málna, csak ilyenkor egyik sincs.

Amúgy nem vagyok (még) egy dagadt disznó, félreértés ne essék, pont most fogytam le. De azért nagyon kellene vigyáznom. Ezt a narancsot kipróbálom, mert végülis eltöm és nem hizlal. Köszi!

2012. jan. 4. 01:24
 3/12 anonim válasza:
100%
Ne is emlegesd!!! Én is éhes vagyok! De meg kell állni így lefekvés előtt. Egy barátom erre azt mondta egyszer "ha hajnali 5-ig fent maradok, nehogy már ne egyek éjjel!"
2012. jan. 4. 01:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor egy kis darab sajtot szoktam enni és egy fél (vagy ha nagyon éhes vagyok, akkor egész) almát. Ez teljesen jó :)

Esetleg ha dohányzol, akkor megoldás az is, ha rágyújtasz, elveszi az éhségedet arra az időre, amíg visszaalszol.

2012. jan. 4. 01:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem rég ettem szilvás gombócot, lehet éjfélkor, de hát nem is ebédeltem semmit, szóval valami muszáj volt már enni, hogy éhen ne dögöljek és mondjuk éjjel 3-kor lefekszem :D
2012. jan. 4. 02:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én most négercsókot ettem.

De általában csak egy sonkás szendvicset nyomok be, egy pohár tejes teával.

2012. jan. 4. 02:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Selyemsonkás vajaskenyeret ettem éppen, éh gyomorral nem lehet vizsgára tanulni...
2012. jan. 4. 03:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül vagyok bármit amit találok és kedvem van hozzá, ha nem akkor meg olyat amivel nem csapok zajt, elég csak kivenni a hűtőből. A gyümölcsöktől nem lakok jól, olyat csak akkor eszem ha nem éhes vagyok, de jó lenne enni valamit... Én is úgy vagyok vele amit az egyik válaszoló írt, fent vagyok reggel 4-5ig, most akkor éhezzek egész éjszaka? Nem magától az esti evéstől hízol amúgy sem, hanem attól hogy éjszaka a legtöbb ember alszik, lelassul valami a szervezetben (pontosan nem tudom hogy van ez) és nem emészted meg rendesen az ételt. Mármint alvás közben. Én úgy tudom lefekvés előtt 2-3 órával nem ajánlott már enni, de ha 5-kor fekszem le akkor éjjel 2-kor még nyugodtan ehetek.
2012. jan. 4. 04:05
 9/12 anonim ***** válasza:

fött kaja,szendvicsel gyümivel nem lakok jol!

bar hiaba eszek sose marad rajtam ugy hogy nyugodtam ehetek barmit barmikor!lenyeg meleg kaja legyen szamomra

2012. jan. 4. 13:39
 10/12 anonim ***** válasza:
bögre tej, és mellé nasi: csoki, keksz, túró rudi.
2012. jan. 4. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!