Hogyan javitsam az ivóvizet otthon. Ötletek?
tea
Mindenképp ajánlott felforralni a vízet.
Sok féle tea van. Én pl nem szeretem sokáig áztatni (1-2 sec, csak amíg kis színe lesz).
Nekünk ilyen van. [link]
Csak ajánlani tudom. Nem drága, a víz tényleg jóízű lett.
A sima víznek mi a baja? Rossz ízű, vagy a mikroszkópban láttál valami nem tetszőt?
A víztisztító gépek az áltudomány nagyszerű eszközei, ajánlom a szörpöt bele, szódát, esetleg sört.
A víztisztítók sok fontos ásványi anyagot is eltávolítanak a vízből, ami Magyarországon nagyszerűen pótolná a szükségleteket, mivel legtöbb helyen minőségi ásványvíz tulajdonságaival rendelkezik a csapvíz. A közhiedelemmel ellentétben nem a Duna vize folyik a hálózatban.
Nálunk borzalmas az ivóvíz, régebben mikor ide költöztünk gyakran volt, bogy barna víz folyt a csapból, és hasmenést kaptunk tőle állandóan. Csak az őslakosok bírják meginni, az új "jövevények" megbetegszenek tőle. Azóta felújították a rendszert, előtte volt egy tisztítás is. Addig ásványvizet ittunk, a tisztítás után pedig csapra szerelhető víztisztító rendszert vettünk. Most már új a vízvezetékrendszer, de mi továbbra is maradtunk a víztisztítónál. Igazából soha sehol nem szerettem a csapvizet, mindig klórosnak éreztem, nem tudok egy jóízűt inni belőle.
Hogy konkrétan válaszoljak a kérdésedre, én is a szörpöt tudnám ajánlani, ez a legegyszerűbb megoldás a víz ízesítésére, és ma már lehet kapni egészségesebbeket is, nem csak az agyoncukrozott löttyöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!