Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hiába rakok elegendő kávét a...

Hiába rakok elegendő kávét a tartóba, esetleg kevesebb vizet is, mindig ugyanolyan gyenge kávét főz a főző. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Hiába rakok elegendő kávét a tartóba, esetleg kevesebb vizet is, mindig ugyanolyan gyenge kávét főz. Már áttakarítottam vízkőoldóval is, semmi változás.

Mi lehet az ok?

Vagy vegyek új főzőt?

2007. aug. 1. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Függ a kávéföző tipusátol is. Pl ha gázon főzöd nagy lángon, akkor gyorsan "átszalad" Én nem szoktam nagyon megtömni a kávétartót, de egy kicsit megütögetem a tetejét, hogy tömörödjön.
2007. aug. 1. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy a kávéfőzővel van a baj! A csomagoláson szerepel, hogy mennyi "pótkávé" van hozzá adva! Minél kevesebb van benne...nyilvánvaló, hogy annál jobb minőségű a cucc!:)
2007. aug. 1. 18:59
 3/7 anonim válasza:
100%
ha gázon fözöd akkor pakolj több kávét a fözöbe. ha nem akkor az a baj mert gázon a legjobb.:D
2007. aug. 2. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

Szia !

Szerintem nem a fozovel van a gond!A kavet kell lecserelni ,mert vannak olyan rossz izu brazil kavek is ami ihatatlan!

En baris adok az ilyesmire ,hiaba olcso mikor rossz,abbol tobb kell ,a jo minosegu kavebol kevesebb!

2007. szept. 19. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
én mindig hideg vízzel készítem.és vizkőtől is lehet gyenge a minőség.
2009. márc. 13. 14:08
 6/7 anonim válasza:
100%
Romlik az ízérzéked :D
2010. máj. 6. 23:09
 7/7 anonim válasza:
100%
Amennyiben ez a jelenség egy változás eredménye (vagyis régebben jó kávét főzött), a szűrőn lévő lukakat kell megvizsgálni - fény felé fordítva -,szükség esetén, kitisztítani.
2011. szept. 21. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!