Hiába rakok elegendő kávét a tartóba, esetleg kevesebb vizet is, mindig ugyanolyan gyenge kávét főz a főző. Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Hiába rakok elegendő kávét a tartóba, esetleg kevesebb vizet is, mindig ugyanolyan gyenge kávét főz. Már áttakarítottam vízkőoldóval is, semmi változás.
Mi lehet az ok?
Vagy vegyek új főzőt?
2007. aug. 1. 13:59
1/7 anonim válasza:
Függ a kávéföző tipusátol is. Pl ha gázon főzöd nagy lángon, akkor gyorsan "átszalad" Én nem szoktam nagyon megtömni a kávétartót, de egy kicsit megütögetem a tetejét, hogy tömörödjön.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a kávéfőzővel van a baj! A csomagoláson szerepel, hogy mennyi "pótkávé" van hozzá adva! Minél kevesebb van benne...nyilvánvaló, hogy annál jobb minőségű a cucc!:)
3/7 anonim válasza:
ha gázon fözöd akkor pakolj több kávét a fözöbe. ha nem akkor az a baj mert gázon a legjobb.:D
4/7 anonim válasza:
Szia !
Szerintem nem a fozovel van a gond!A kavet kell lecserelni ,mert vannak olyan rossz izu brazil kavek is ami ihatatlan!
En baris adok az ilyesmire ,hiaba olcso mikor rossz,abbol tobb kell ,a jo minosegu kavebol kevesebb!
5/7 anonim válasza:
én mindig hideg vízzel készítem.és vizkőtől is lehet gyenge a minőség.
7/7 anonim válasza:
Amennyiben ez a jelenség egy változás eredménye (vagyis régebben jó kávét főzött), a szűrőn lévő lukakat kell megvizsgálni - fény felé fordítva -,szükség esetén, kitisztítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!