Hogyan lehet a fagyasztott húst gyorsan kiolvasztani?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A férjem most hívott fel, hogy estére vacsoravendégeink érkeznek.
Gyorsan vettem ki a mélyhűtőből csirkecombot, de nem tudom hogy mit csináljak vele hogy a lehető leggyorsabban kiengedjen.
Kb. 4-5 óra körül már szeretnék neki állni a készítésének.
Tudtok valami jó praktikát?
Előre is köszönöm.
2012. jan. 13. 12:25
21/21 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
És ha 2 tepsi közé téve olvasztjuk? A felsőbe meleg vizet öntve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!