Hogyan lehet a fagyasztott húst gyorsan kiolvasztani?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A férjem most hívott fel, hogy estére vacsoravendégeink érkeznek.
Gyorsan vettem ki a mélyhűtőből csirkecombot, de nem tudom hogy mit csináljak vele hogy a lehető leggyorsabban kiengedjen.
Kb. 4-5 óra körül már szeretnék neki állni a készítésének.
Tudtok valami jó praktikát?
Előre is köszönöm.
2012. jan. 13. 12:25
11/21 vezerdinka válasza:
Zacsko nelkul vizbe tenni a hust a legnagyobb marhasag. Peldaul a csirke szerkezete teljesen megvaltozik, szinte szetmalik es igen, az ize is teljesen elvezhetetlen lesz. Akkor is, ha te 20 eve igy csinalod :) Peldaul vannak olyan szakacsok is, akik a budos hust citromlevel mossak meg es ugy hasznaljak fel 20 eve, legtobben megis kidobnak. Kinek mi az igenye...
13/21 anonim válasza:
Csaknem 3 éves kérdés... kedves utolsó:)
18/21 anonim válasza:
Jó tudni, hogy még hasznosak lehetnek a régi válaszok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!