Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet 1000 Ft-ből...

Hogyan lehet 1000 Ft-ből kijönni 5 napra számolva?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, kapok otthonról pénzt megélhetésre, de szeretnék ebből megtakarítani.
2012. jan. 6. 16:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Reggelire ebédre és vacsorára is kenyeret eszel főtt krumplival..
2012. jan. 6. 16:45
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

5 nap alatt szerintem csak akkor jössz ki ennyiből ha folyamatosan kiflit/zsömlét/kenyeret eszel.

Az viszont egészségtelen ha nem fogyasztassz főttételt.

Van pár kajarendelési lehetőség az interneten, vannak már egész jó kaják 500 forintokért.

2012. jan. 6. 16:46
 3/16 A kérdező kommentje:
Hétvégén tudok rendesen enni. A főtt krumpli, és krumpli többféleképpen jónak tűnik...
2012. jan. 6. 16:48
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Olcsó párizsiból fél kiló, vagy egy kiló lecsólkolbász, az most a CBA-ban 399. 1 kiló kenyér, Tescos alappor, és hozzá valami nagyon olcsó tészta.

De ez nagyon sovány, szóval szerintem próbálj máshogy spórolni, vagy kérj anyukádtól lekvárt, egy doboz tojást, tésztákat, némi hagymát, krumplit, vásárolj üveges zöldbabot, babkonzervet, így már majdnem ki lehet jönni.

2012. jan. 6. 16:52
 5/16 gomzoli ***** válasza:
66%
Krumplis tészta, lekváros palacsinta, kakaós palacsinta. Spagetti löncshúskonzervvel. Melegszendvics. Még biztos lehetne több sornyi ételt említeni, amiből párszáz forintért akár kétnapi vagy több adag is elkészíthető, ha kiismered magad a konyhában.
2012. jan. 6. 16:52
 6/16 gomzoli ***** válasza:
84%
HAHA, egyszerre küldtük...
2012. jan. 6. 16:53
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

Van lehetőséged főzni? Olcsóbban kijönnél. Egy mélyfagyasztott zöldséget már elég olcsón is megvehetsz lesz annyi főzelék belőle hogy elég két napra.

Én a napokban vettem 199 Ft.-ért egy zacsi zöldborsót annyi lett belőle, hogy 3 embernek elég lett volna.

Vagy a nagyobb üzletekben vannak leárazva mindig pipiropik. Veszel egy zacsival az egy kiló, rengeteg van benne.

Okosan ki lehet bulizni pláne ha az egész havi pénzedet egyszerre kapod meg akkor ha leülsz és elkezdesz számolgatni, tervezgetni még akármi is kisülhet belőle persze azért heti ezres hát tényleg karcsú.

2012. jan. 6. 16:54
 8/16 anonim ***** válasza:
73%

gomzoli lájkoltalak:)

(feletted lévő)

2012. jan. 6. 16:57
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, sok ötletet kaptam.
2012. jan. 6. 16:57
 10/16 anonim ***** válasza:
45%
Van egy nagy sansz hiánybetegség kialakulására
2012. jan. 6. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!