Te leszeded a kocsonyáról a habot?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 14:39
1/10 anonim válasza:
Igen !!! szép tiszta lesz ne lesz zavaros...
2/10 komasa válasza:
Nálunk anyukám szokta főzni a kocsonyát, és igen, ő leszedi a habot.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi!! Én is leszedtem most:)
2011. dec. 15. 15:01
5/10 anonim válasza:
Igen, ugyanúgy kell főzni, mint a húslevest(én arról is le szoktam szedni). Ha pedig a végén úgy látom, hogy nagyon zsíros lett, akkor szalvétát terítek a tetejére és felitatom vele a felesleges zsírt. Ezzel a módszerrel gyönyörűen tiszta lesz a kocsonya.
6/10 anonim válasza:
Igen, lehabolom, mint a húslevest.
7/10 anonim válasza:
Persze, hogy lehabozom. És van egy nagyon sűrű , kis lyukú műanyag szűrőm, és azzal szűröm le a levét a tányérokba a hús szétszedése előtt. Ez azért is fontos, mert én nem pucolom meg a fokhagymát, csak megtöröm kicsit. Plusz a bors is egészben megy bele. Igy még a maradék hab is eltünik, ami a végére lemegy az aljára.
8/10 A kérdező kommentje:
igen, nekem is az volt a logikus, hogy le kell szedni, de olvastam olyat is, hogy egyenesen vétek leszedni, mert így kikerülnek az értékes tápanyagok a kocsonyából. Szerintem meg szép legyen és finom:)
2011. dec. 15. 15:47
9/10 doboszoli válasza:
Lehet, hogy megköveznek a háziasszonyok, de a véleményem:
A kocsonyát (a füstölt hús miatt)lehabozom, a húslevest nem.
Amiatt, amit "valahol olvastál".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!