Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tudnék mézeskalácsra...

Hogyan tudnék mézeskalácsra ételszínezékes cukormasszát tenni, úgy, hogy ne essen össze a hab?

Figyelt kérdés
Egyszer már próbáltam, hogy csak beleöntök valamennyi ételszínezéket de szinte azonnal összeesett a hab :( Mit csináljak, hogy jól sikerüljön?
2011. dec. 11. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem habot kell verni. Tojásfehérjét jó sok porcukorral kell kikeverni jó surure. Ha abba ételszinezéket teszel az nem esik ossze
2011. dec. 11. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

ennyi :)

most majd jönnek a válaszok, hogy fel kell verni így meg úgy, citromlevet bele stb. stb.

2011. dec. 11. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
[link] itt az íróka készítése videóban megtalálod, hogy melyik fajta (állagú) színezőt mikor érdemes beletenni. Ez a nő sokmindent csinált már (kicsit dokumentálódtam neten, mielőtt nekifogtam a mézeskalács-projektnek), szóval csak tudja, miről beszél. Nekem ez alapján sikerült a színezés.
2011. dec. 13. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézzük csak meg a videó elején a receptet!!!!
2011. dec. 14. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!