Hogyan tudnék mézeskalácsra ételszínezékes cukormasszát tenni, úgy, hogy ne essen össze a hab?
Figyelt kérdés
Egyszer már próbáltam, hogy csak beleöntök valamennyi ételszínezéket de szinte azonnal összeesett a hab :( Mit csináljak, hogy jól sikerüljön?2011. dec. 11. 12:31
1/4 anonim válasza:
Nem habot kell verni. Tojásfehérjét jó sok porcukorral kell kikeverni jó surure. Ha abba ételszinezéket teszel az nem esik ossze
2/4 anonim válasza:
ennyi :)
most majd jönnek a válaszok, hogy fel kell verni így meg úgy, citromlevet bele stb. stb.
3/4 anonim válasza:
[link] itt az íróka készítése videóban megtalálod, hogy melyik fajta (állagú) színezőt mikor érdemes beletenni. Ez a nő sokmindent csinált már (kicsit dokumentálódtam neten, mielőtt nekifogtam a mézeskalács-projektnek), szóval csak tudja, miről beszél. Nekem ez alapján sikerült a színezés.
4/4 anonim válasza:
Nézzük csak meg a videó elején a receptet!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!