Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Gombás Pizza rendes elkészítés...

Gombás Pizza rendes elkészítési menete?

Figyelt kérdés

1.)Tészta készítése.

2.)Alapozó ((tejföl? létezik olyan?)vagy kecsap?(rá origánó?)

3.)Szalámi rá tétele a meglevő alapozott tésztára.

4.)Gomba leszeletelése és gondos ráhelyezése a szalámi rétegre.

5.)Végül lereszelni sajtot és rászórni a gombára.

6.)Behelyezés a sütőbe.

Helyes eljárás? mit változtatnátok rajta?

mi a neve annak amivel bekenjük a tésztát?

Kössz előre a válaszokat!

Egy elsős leendő szakács :)


2011. dec. 6. 16:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

igen, házi paradicsléből is csinálhatod a szószt, de alaposan forrald be, hogy sűrű legyen, és persze fűszerezd ízlés szerint.

amúgy én is tubusos pizzakrémet veszek, és egy kis kecsappal keverem. ez így kiadós, és finom.

van pizzafűszerkeverék is, amivel finoman meg lehet szórni

a megrakott pizzát.

a gombát én is nyersen teszem rá, sőt , ha nincs éppen friss, veszek ki a fagyóból szeleteltet és azzal rakom meg. a fagyos gombával is kész és finom 25-30 perc alatt forró sütőben.

2011. dec. 6. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!