Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hol lehet jó minőségű konyhaké...

Hol lehet jó minőségű konyhakéseket kapni?

Figyelt kérdés
Hol lehet és milyen márkát ismersz,amivel nagyon jól lehet dolgozni(kézre áll,éltartó,jól tisztítható stb..)?
2011. dec. 4. 10:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én vettem néhány Fiskars kést amikor épp akcióztak, nekem beváltak. Egész pontosan az ár-érték arányuk jó, főként, hogy valami 1500-ért vettem darabját...
2011. dec. 4. 10:41
 2/17 anonim ***** válasza:

Csakis a Fiskars!!

Tescoban, Auchanban, Intersparban biztos lehet kapni, megéri az árát, mert tényleg nagyon jó minőség.

2011. dec. 4. 10:57
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
A lomiban! Megtalálja az ország nyugati részén bárhol. Ön kiszolgáló üzletünkben akár ingyen is elviheti. Ajándék rozsdával!!! Az igazi német márka!
2011. dec. 4. 11:27
 4/17 anonim ***** válasza:

Fiskars !!!! porcelán kés ,de nem a gagyi,hanem az igazi.

Tesco, Kés szak üzlet,

2011. dec. 4. 11:45
 5/17 anonim ***** válasza:
9%
Én inkább egy jó késélezőre esküszöm...
2011. dec. 4. 12:23
 6/17 A kérdező kommentje:

Te utolsó :) !

Akkor neked ezek szerint nincs is szükséged késre,ugye?Te a késélezővel vágsz :) ???

Többieknek köszi!

2011. dec. 4. 12:33
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A Fiskars valóban nem rossz, mostanában tört fel, de az igazán jó kések:

SOLINGEN; DICK;

2011. dec. 4. 12:42
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
csatlakozom a Fiskarsosok csapatához.kenyérvágóm,valamint húsvágom/szeletelőm (nagy), csontozóm az a hegyesebb, és egy finom hosszú recés, amivel szuperül tudok hagymát apróra vágni.nekem nagyon beváltak.
2011. dec. 4. 12:45
 9/17 A kérdező kommentje:

qkker,ne haragudj hogy kijavítalak de Solingen az egy németországi város,nem egy márka.Híres késacélok/kések származnak onnan ez nem vitás,én is rendeltem már abból a városból.(Ezért írják rá a Solingen nevet,mintegy fémjelezve h onnan van a kés)De nem akarok okoskodni,köszi hogy írtok!

A Fiskars-t akkor megpróbálom,remélem éltartó.Az IKEA-s késsel is jó vágni,de kb 2 naponta kell újraéleznem,ezért keresek olyat ami jó.Magyar késkészítőktől vásárolok amúgy mindig,de mindennaposnak jobb a műanyag nyelű!

2011. dec. 4. 12:51
 10/17 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező, először valamit egyél, csak azután mondj okoaakat. Google > solingen kés
2011. dec. 4. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!