Sáfrányos szeklice milyen ételekbe való fűszer?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 22:01
2/5 anonim válasza:
Húslevesbe. Kevés vízben áztatva a leve sütemények,italok,krémek színezésére.
3/5 anonim válasza:
Csak hasonló a sáfrányhoz,de nem azonos vele. A sáfránynak erősebb aromája van.
5/5 anonim válasza:
levesek,főzelékek,mártások,tészták,sütemények ,sajtok,margarin, rizses,ételek színezése..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!