Le lehet fagyasztani a gombát?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen formában? (dinsztelve vagy csak felaprítva is?)2008. márc. 13. 13:08
1/5 anonim válasza:
Csak az erdei gombával kapcsolatban tudok neked tanácsot adni,mert a termesztett gombát nem használom.Ha konyhakészre előkészíted,nyugodtan fagyaszd le.A teljes gomba ételt is elkészítheted,azt is fagyaszthatod.Ha egészben akarod eltenni mert nem tudod mi készül majd belőle,akkor a felhasználásnál nem szabad teljesen kiengedtetni.Még fagyos állapotban kell elkezdeni a főzését.Van olyan gomba,amit felhasználás előtt 20 percig főzni kell,ezt fagyasztás előtt meg kell csinálni.
Remélem segítettem.
2/5 anonim válasza:
Én mindíg lefagyasztom.A hagymát is le szoktam.
4/5 anonim válasza:
Megmosva, nyersen lefagyasztom.
5/5 anonim válasza:
Minden frissen jó,annyi időd nemár,hogy ne legyen,hogy gyorsan összemetélsz pár fej gombát vagy vörihagyit.
De ha ragaszkodsz a fagyasztott cuccokhoz,hát fagyazd,de az íze nemlesz olyan...
1 szakács
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!