Erősebb lesz a kávé, ha tovább főzöm a kotyogóban?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 15:21
11/13 anonim válasza:
Nem. Az erősséget csak a kávé és víz mennyiségével tudod szabályozni. Ha tovább főzöd égett íze lesz.
12/13 anonim válasza:
Elvileg alapból a legalacsonyabb lángon kell főzni. Türelem eszpresszót terem, és nem lesz égett gumiíze sem! Kotyogónál a lényeg a jó daráltkávé, lehetőleg eszpresszó keverék legyen, az a legerősebb.
13/13 asmosys válasza:
A kávé 80%-a a víz első 20%-ával fő le. Ha erőset akarsz, kevés vizet használj, és soha nem forrald fel. Akkor nem csak vizet veszít. Moslék lesz az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!