Mi az ebéd?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 17:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egyedül a 20,27-es válaszolt a feltett kérdésre!

ÖVÉ A PONT!

2011. aug. 6. 21:59
 12/19 anonim ***** válasza:

nálunk ma:

húsleves főtt hússal és sok tésztával+zöldséggel

tepsis hús(töltött csirke és csirkemell) sült paradicsommal, cukkinive, hagymával, paprikával és szalonnával

sertéspörkölt sok ahgymával, paprikával, paradicsommal

rántott cukkini és csirkemáj

főtt krumpli, petrezselymes rizs

kovászosuborka

sajtos pogácsa

(mai meg a holnapi is ez lesz, holnap nincs kedvem főzni)

2011. aug. 6. 23:07
 13/19 anonim ***** válasza:

nem feltételezem a kérdezőről, hogy nem ismerné az ebéd fogalmát.így jó szándékkal mindenki a saját portáján főtt ebédről számolt be.

ha a szó eredete érdekelte volna, nyilván nem ide teszi fel a kértést.

tény, hogy egyszerűen fogalmazott...

2011. aug. 7. 06:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Én írtam le, hogy mi az ebéd.

Kedves utolsó!

Én sem feltételezem, hogy nem tudja a kérdező, hogy mit takar az ebéd fogalma, viszont azt kérdezte, hogy -mi az ebéd?- tehát arra válaszoltam:) Hozzá teszem, poénból. Tehát nem kéne rögtön támadni.

Nem jó az, ha ennyire komolyan vesz az ember mindent. Nem egészséges. ( na ezt, már komolyan írtam )

2011. aug. 7. 12:13
 15/19 anonim ***** válasza:

eszemben sem volt komolyan venni:))mivel a kérdező nem nyilvánul meg,legalább mi válaszolók diskuráljunk egy kicsit, remélem továbbra is jókedélyűen:))

ha látnál a konyhámban röhögnöd kéne, dudorászva csapkodom a lángost, akár a drága Dajka Margit:)))

üdv.

2011. aug. 7. 17:39
 16/19 anonim ***** válasza:

21,59 vagyok!

Jelzem, én is csak poénból írtam azt akkor, tekintettel arra, hogy a feltett kérdésre én is "automatikusan", a szokott választ akartam leírni. :))))

De most válaszolok:

Tegnap túrós tésztát főztem.

Ma zöldbab leves és kakaspörkölt nokedlivel, kovászos ubival vagyok degeszre tömve.

2011. aug. 7. 19:02
 17/19 anonim ***** válasza:

12.13-as vagyok

Ez az egyetlen átka a fórumozásnak, nem lehet mindig konkrétan eldönteni, hogy egy hozzászólás milyen hangnemben érkezik.A "hangulatjelek" adnak kis támpontot.

Bocsi, akkor ha "félrehallottam" a hangsulyodat.:)

Egyébként én is imádom mikor a kérdező hozzá sem szagol a kérdésére kapott válaszokhoz.:(:)

Ja, és mi volt az ebéd?:)

Paradicsomleves, rakott karfiol, sült csirkecomb, sült krumpli.

A két napra.

2011. aug. 7. 21:01
 18/19 anonim ***** válasza:

igazad van , jó lenne valami jeltanfolyamon részt venni,mert sokszor halvány lila lövésem sincs, mi mit jelentenek egyes jelek:)) egyedül erre a félresikerült szmájlira jöttem rá, de majd belejövök, nem adom fel:))

szióka

2011. aug. 8. 05:37
 19/19 A kérdező kommentje:
A kérdés is csak poénból került ki. :'D
2011. aug. 9. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!