Olivaolaj vagy balzsamecet jó a salátát megöntözni?
Figyelt kérdés
vagy melyik mi és mire jó? salátához esetleg csirkemell sütéshez vagy utána használnám, de nem teljesen tiszta, hogy mi mire.2011. aug. 5. 09:46
1/4 anonim válasza:
Az oliva olajat a salátákhoz és egyes sültekhez használom. Ide tartozik a csirke- és pulykamell, halak. A sertéshusihoz inkább a rendes olajat preferálom. Balzsamecetet meg valóban salátákhoz és különleges ételekhez.
2/4 anonim válasza:
Én össze szoktam keverni balzsamecetet, olívát, és szójaszószt, pici borsot, és pár csepp citromlevet teszek bele. Nagyon finom, és bármilyen salátához jó:)
3/4 anonim válasza:
11:02-nek igaza van, balzsamecetet, önts egy kis worchestershire szószhoz, bors, kis citromlé, és miközben felvered vékonyan csurgasd hozzá az olívaolajat.
kitűnő dresszing!
4/4 anonim válasza:
Salátákhoz egyszerre is használhatod őket!
Én is adnék egy tippet olívaolajat és balzsamecetet is keverj a salihoz,és piríts rá mindenféle magokat(szezám,mandula,dió,"szotyi",lenmag,tökmag,stb.)!Egy kevéske méz is dobhat az ételed ízén!
Szerintem hibátlan csemege!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!