Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Olivaolaj vagy balzsamecet jó...

Olivaolaj vagy balzsamecet jó a salátát megöntözni?

Figyelt kérdés
vagy melyik mi és mire jó? salátához esetleg csirkemell sütéshez vagy utána használnám, de nem teljesen tiszta, hogy mi mire.
2011. aug. 5. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Az oliva olajat a salátákhoz és egyes sültekhez használom. Ide tartozik a csirke- és pulykamell, halak. A sertéshusihoz inkább a rendes olajat preferálom. Balzsamecetet meg valóban salátákhoz és különleges ételekhez.
2011. aug. 5. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Én össze szoktam keverni balzsamecetet, olívát, és szójaszószt, pici borsot, és pár csepp citromlevet teszek bele. Nagyon finom, és bármilyen salátához jó:)
2011. aug. 5. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:

11:02-nek igaza van, balzsamecetet, önts egy kis worchestershire szószhoz, bors, kis citromlé, és miközben felvered vékonyan csurgasd hozzá az olívaolajat.

kitűnő dresszing!

2011. aug. 5. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Salátákhoz egyszerre is használhatod őket!

Én is adnék egy tippet olívaolajat és balzsamecetet is keverj a salihoz,és piríts rá mindenféle magokat(szezám,mandula,dió,"szotyi",lenmag,tökmag,stb.)!Egy kevéske méz is dobhat az ételed ízén!

Szerintem hibátlan csemege!:)

2011. aug. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!