Van olyan cukrászati eszköz amivel a piskótát egyenletesen el lehet vágni lapjában?
Figyelt kérdés
ha van, hol lehet kapni? milyen árfekvésű?2011. jún. 13. 19:51
1/10 anonim válasza:
damil. vagy vékony gyöngyfűző drót.
2/10 anonim válasza:
Erösebb fehér varrócérna is jó: a teljesen kihült (EZ FONTOS!) piskótát körben nagyon vékonyan éles késssel bevágod, ahol el akarod vágni, és ebbe a vágatba egy hosszú cérnát körbevezetsz, ahol összetalálkozik a két vége, ott kereszteszed és elkezded összehúzni LASSAN a cérnát. A cérna igy szépen és pontosan átvágja a piskótát.
Ha a tészta még nem teljesen hideg, vagy gyorsan húzod a cérnát, akkor nem vágja szépen, hanem morzsál.
5/10 doboszoli válasza:
Lányom közönséges elektromos kést használ, ketté/háromfelé vágáshoz, és forma kivágásához is.
Az eredményt itt tudod megnézni: dobostorta.mindenkilapja.hu
6/10 anonim válasza:
Én is a damil módszert ajánlom.
Bocs' az off-ért:
doboszoli! Gratulálok a lányod munkájához! Csodálatos tortákat készít!
7/10 anonim válasza:
A Zenker-nek van egy tortagyűrűje. Kés nélkül 3500 Ft, késsel 5000 Ft. Ilyen: [link]
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. ez a tortagyűrű tetszik :)
2011. jún. 15. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!