Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tegnap elkészítettem a kovászo...

Tegnap elkészítettem a kovászos uborkát, de elfelejtettem beirdalni az ubikat. Így is megkovászolódik?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 06:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baja nem lesz, ha utólag megcsinálod. A levét "egyelőre" tésztaszűrőn keresztül öntsd le egy másik edénybe, így a kaprot és a beízesített levet meg tudod meg tudod menteni. Ha úgy látod, legfeljebb kenyeret kell másikat forráznod és rátenned a tetejére.

Én biztosan megpróbálnám, mert akkor biztosan "beérik" az ubi közepe is.

2011. jún. 5. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megcsinálom.
2011. jún. 5. 07:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam beirdalni, és úgy is jó.
2011. jún. 5. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:
Én is bevágom kétszer hosszában, egymásra merőlegesen, de van aki csak megszurkálja, van aki semmit nem tesz, csak levágja a végét. Jó lesz, csak hosszabb idő.
2011. jún. 5. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!