Tegnap elkészítettem a kovászos uborkát, de elfelejtettem beirdalni az ubikat. Így is megkovászolódik?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 06:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nem lesz, ha utólag megcsinálod. A levét "egyelőre" tésztaszűrőn keresztül öntsd le egy másik edénybe, így a kaprot és a beízesített levet meg tudod meg tudod menteni. Ha úgy látod, legfeljebb kenyeret kell másikat forráznod és rátenned a tetejére.
Én biztosan megpróbálnám, mert akkor biztosan "beérik" az ubi közepe is.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megcsinálom.
2011. jún. 5. 07:21
3/4 anonim válasza:
Én nem szoktam beirdalni, és úgy is jó.
4/4 doboszoli válasza:
Én is bevágom kétszer hosszában, egymásra merőlegesen, de van aki csak megszurkálja, van aki semmit nem tesz, csak levágja a végét. Jó lesz, csak hosszabb idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!