Hogyan teszem el a cseresznyét beföttnek!?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 13:51
1/7 anonim válasza:
Én úgy, hogy alaposan megmosom, leszedem a szárát. Tele rakom az üveget. A tetejére egy kanál cukrot teszek. Vizet forralok, ezzel megtöltöm a cseresznyés üveget színültig. Pici szalicilt szórok rá. Nedves celofánnal fedem, azt gumigyűrűvel rögzítem. Az egészet 24 órára dunsztba rakom. Párna, takaró ilyesmi. Egyszerű.
2/7 anonim válasza:
Amit az első írt azt úgy hívják száraz dunszt.A nedves dunsztnál a cukros lét hidegen teszik az üvegbe lezárják és egy fazékba állíva vízben addig forralják amíg a gyümölcslé benn gyöngyözni kezd, és utána ugyanúgy dunnába teszik.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!de ha celofán helyett rátekerem az üveg tetejét ugy is jó nem!?vagy kell még rá extra cello!?
2011. jún. 3. 15:07
4/7 anonim válasza:
kell celofán
a kupak nem mindig zár rendesen.. kár lenne ha megromlana
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!!!
2011. jún. 4. 15:59
6/7 melcsiboszi válasza:
Első válaszoló, leírnád pontosan, hogy hogyan teszed száraz dunsztba? Mennyi takaró/párna kell, hova teszed az egészet arra a 24 órára, stb. Minden apróság jól jönne, most fogok először befőttet csinálni. Előre is köszi! :)
7/7 anonim válasza:
Kedves első válaszadó!
Te csak a forró vízzel öntöd fel az üveget és nem főzöd ki az üvegeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!