Bapanírozott párizsit le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Vagy nem lesz finom utána ha kisütöm2011. máj. 25. 22:02
1/9 anonim válasza:
Simán. A fasírt, meg ilyen cuccok sem lesznek utána rossz ízűbbek. :)
2/9 anonim válasza:
le lehet, de gondolj bele, a parizer mennyi vizet tartalmaz, ha azt fagyasztás után, sütés közben kiengedi,
lemászik róla az összes panír, mert elázik.
3/9 anonim válasza:
Harmonika-szerűen csomagold folpack-ba, majd utána lehet zacsiba, hogy ne faggyon össze. Ha fagyott állapotban rakod bele a forró zsírba (olajba), nem fog lejönni róla a panír.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és szerintetek meddig áll el a fagyóban?
2011. máj. 26. 08:26
5/9 anonim válasza:
fagyaszta hónapokig is eláll, de én szóltam, hogy nem lesz tökéletes.szűrőkanállal szedheted ki a prézlit a zsírból.
6/9 anonim válasza:
Ha forró zsírba (olajba) teszi, és rögtön beborítja, tökéletes lesz. Más előre panírozott, fagyasztott dolgokról sem szokott lejönni a panír csak abban az esetben, ha nem kellő hőmérsékletű a zsiradék, amibe meg akarjuk sütni.
7/9 anonim válasza:
majd eljön a "puding próbája" idő, és majd kiderül, kinek volt igaza:))
ezen nem veszünk össze, majd a kedves kérdező megtapasztalja.
8/9 A kérdező kommentje:
Így van, nem kell veszekedni, majd egy-két szeleten kipróbálom, és megírom, hogy vált be:)
2011. máj. 26. 11:17
9/9 anonim válasza:
A fagyasztóban eláll akármeddig, de max 6 hónapon belül kerüljön onnan ki.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!