Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Forrócsokit hogyan készíthetnék?

Forrócsokit hogyan készíthetnék?

Figyelt kérdés
Próbáltam már La Festa instant kakaóporral, amit felöntöttem forró vízzel, de nem kaptam meg a kívánt eredményt. Tejjel finomabb? Vagy hogy csinálhatnék olyan igazi forrócsokit?
2011. máj. 11. 16:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, merre laksz, de én cukrászdiszkontban veszek 1kg-os csokoládét. Egy bögre tejbe öntök csokoládédarabokat és folyamatosan kevergetem, ameddig fel nem olvad. Teszek rá habot, megszórom kakaóporral és kész is :-)
2011. máj. 13. 21:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Valódi forrocsoki:

1dl tejet es 1dl tejszínt felmelegítesz. 100gr étcsokoládét beletördelsz. Közben egy teáskanál keményítőt elkeversz egy evokanal hideg tejben. Ezt hozzá adod az olvadt csokis keverékhez és lassú tűzön addig melegited, amíg el nem kezd sűrűsödni. Ízlés szerint édesíted és kész is

okt. 6. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!