Kenyérsütö kenyérsütésen kivül mire használható még?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 15:10
1/5 anonim válasza:
Én pl. tésztát kelesztek, dagasztok benne! Ha sütit akarok csinálni,akkor beledobálok mindent és egy óra múlva kiveszem a megkelt tésztát. Nem kell szórakozni a melegen tartással!
2/5 anonim válasza:
Tészta készítésére, pl. pizza :)
Kalácsot is lehet benne sütni, igaz hogy kenyér formája lesz, de cserébe nincs vele meló.
3/5 anonim válasza:
Nekem van rajta lekvárfőző funkció, de bevallom, még sosem próbáltam ki:)
4/5 anonim válasza:
Én pizzatésztát szoktam benne keleszteni és lekvárt is szoktam benne főzni. Az alap az eperlekvár, ami csak eperből és édesítőből áll, semmi mást nem teszek hozzá. Állati jó!
5/5 anonim válasza:
Megmondom őszintén én a kenyérsütőgépben készült kenyeret nem szeretem,mert nem lesz olyan jó ropogós,mint a sütőben hanem inkább ilyen toast kenyér jellegű,én meg azt nem szeretem. Valóban kelesztésre is jó még,briós,kalács,pizza,kenyér és minden ilyen egyéb amit keleszteni kell. :) Mi is most főztünk be eperlekvárt,inkább dzsemet,de mi nem kenyérsütőgépben és mi cukorral,citrommal csináltuk. :) Nagyon finike lett. És ha már van házi dzsem akkor jöhet a házi kalács! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!