Hogy lehet fél kiló túrót 16 zsemlével összepárosítani, ha túrós zsemle a cél?
Figyelt kérdés
Szegény apa tegnap vett 8 zsemlét, abból elvittem kettőt. Mivel nem találta őket, ma vett 10et, így lett 16 zsemlém, amit fel kell használnom, de csak fél kiló túróm van. Hogy lehetne elég tölteléket, finomat beletenni?2011. márc. 22. 16:33
11/12 anonim válasza:
Téves, 2 + valamennyi személyre:D Nem tudom hány tagú a családod, csak téged és apudat számítottam bele... :) Tény, hogy nem sok étel.
12/12 A kérdező kommentje:
Végül fél kiló túró, 1 tojás, 2 ek. gríz, 2 csomag vaníliás cukor, ízlés szerint cukor, illetve a zsemlék kikapart belseje került bele. Nagyon finom lett, teli lett az összes, a tetejére meg cukros tejfölt tettem sütés felénél, bár ez nem frissen már nem volt jó.
2011. márc. 29. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!