Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fagyasztós kérdések, szülés...

Fagyasztós kérdések, szülés előtt állok és amatőr vagyok a kajaelrakásban, segítség?

Figyelt kérdés

Tehát: eddig nem volt fagyaasztószekrényünk, csak 3 pici fiók amibe nem fért el kész kaja lefagyasztva, csak ilyen hogy zöldségek, egyéb mirelit cuccok, húsok.

Holnap érkezik a szekrény, 6 fiókos, lesz benne bőven hely, és szeretnék olyan kajákat főzni és lefagyasztani, amihez utána max köretet főzök, vagy ilyesmi, tehát mindent amit csak lehet! :)

Légyszi adjatok ötleteket, miket főzzek, mekkora edényben és miben lehet fagyasztani (ugye műanyagban is lehet??) stb.

(ja és hallottam olyat, hogy kocka alakú edénybe bele egy nejlonzacsi, ebbe tölteni a főtt kaját miután elhűlt és bele a fagyasztóba, aztán állítólag ki lehet venni és kocka alakban megfagy, elég bennhagyni a zacsit és egymás mellett/tetejét elfér egy csomó kaja és edénytakarékos is, ez kivitelezhető?)

2011. márc. 16. 16:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jókat írtak, én annyit teszek hozzá: mindig írd rá, mi van a dobozban stb-ben. Én alkoholos filcet használok, az nem tűnik el.
2011. márc. 17. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!