Mivel lehetne nagyon finommá, különlegessé tenni egy tojásrántottát?
Figyelt kérdés
Paprika kizárva. :-)2011. febr. 22. 22:00
11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, rengeteg ötletet meríthetek ebből. Mindenkit fölpontoztam még az utolsót is, bár remélem, hogy az a hozzászólás csak vicc akar lenne, ha nem, akkor ízlések és pofonok. Az egyik válaszoló kérdezte, hogy marad meg egyben a tojás, sajnos ezt én nem tudom megmondani, nekem is még csak egyetlen egyszer sikerült, el sem hittem igazából. :-)
2011. febr. 22. 23:50
13/17 anonim válasza:
sajt, konzervkukorica
szoktam bele szórni oregánót is :)
és finom hozzá a paradicsom, gerezdekben. :)
14/17 anonim válasza:
főtt burgonya, füstölt kolbászkarika, rozmaring
15/17 anonim válasza:
Ne legyen túl forró az olaj, hogy ne égjen meg az alja és nem kell kevergetni, csak beleöntöd és a széleinél körbe-körbe emelgeted egy lapáttal, vagy lapos fakanállal. Ilyenkor a felül lévő nyers tojás oldalra folyik le.
Nekem így mindig egyben marad.
16/17 anonim válasza:
jó nagy edényben kell, én is a szélét szoktam emelgetni, és kifolyik a tojás.
Ha belekeversz, akkor már vége.
17/17 anonim válasza:
Mi meg mindig úgy csináljuk hogy szétjöjjön darabosra =)
Egyébként bármilyen felvágott bármilyen hagyma, bármilyen sajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!