Vannak valakinek tapasztalati Alaska BM 2600-as kenyérsütőgéppel?
nekem ilyen van :) tavaly októberben vettem, 2-3 naponta sütök benne kenyeret, részemről pozitívat kap (de piskótát ne csinálj benne, mert az qrvára nem jó, én csak próbából csináltam egyszer, többet nem fogok). Szeretem ahogy dagaszt, keleszt, még mindig nézem amíg összeáll gombóccá a kenyér :)) Arra vigyázz, hogy először folyadékok, majd utána liszt stb. Régebben krumplis kenyér volt a menő nálunk, mostanság időhiány miatt csak úgy belehanyigálom: 250 ml víz, 2 evőkanál olaj, 1 evőkanál ecet, másfél kiskanál só, fél kiskanál cukor, 500 g liszt (itt azért kell gyakorlatozni a lisztekkel, mert van amiből elég a 440 is, van amiből 500nál is több kell) és élesztő (nyers azt hiszem 25 grammos).
Azt, hogy mennyit fogyaszt azt még nem tudom, mert nem figyeltem, mindig az egyesen sütöm ami 3 óra kerek perec, de nem kavar állandóan, pihenget ő is közben.
Ez jó hosszúra sikeredett :))
Köszönöm a receptet! ki is próbálom, most raktam be egy adagot :) Nemrég kaptam a gépet. Eddig egyszer használtam, de kudarc :( a vitamill kenyér mixét próbáltam ki, amihez elvileg csak víz kell.. de lehet, hogy épp ezzel volt a gond...:P
de remélem mos nagyobb sikerrel járok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!