A vendéglőkben a bélszín dekája mikor van lemérve? Sütés előtt vagy amikor a tányérra rakják?
logikus az lenne ha sütés elött,de pl, a fent irt fagyasztott halacska,az meg jo lehuzás,mert a jeget is ki kell fizetni? vagy mi?en lehet megkernem hogy merjék le elöttem,mekkora is a sulya valojában,ha mar nem fagyos.
de hat ezt senki sem keri,tul ciki lenne inkabb kifizeti amit kell.
En is jartam hasonlo cipöben,szerettem volna homárt enni,ki volt rakva élö fözött,kertem is egyet,erre kaptam kb,4 db falatnyi hust,es borsos árat fizettem érte,mert ott is attol függött hany gramm a homár,persze páncélostul számolták!ha még egészben kaptam volna,es nekem kellett volna szet szedni akkor jobban örültem volna.
normál ára a bolba;2400 ft.Házilag keszitve
vendéglöbe mar:kemény 17,000 ft volt, az a par db hus!
soha többet nem mek homárt enni,inkabb megcsinalom magam
igen, én is azért kérdeztem, mert a párom tegnap evett bélszínt egy vendéglőben, egy pici darabkát kapott, állítólag 20 dekás, de régebben ugyanazon a helyen jó tenyérnyi bélszín volt a tányéron. Amikor ezt szóvá tette, a pincér csak ráröhögött és elment.
Hiába keresem, nem találom sehogy, hogy nyersen (ez lenne szerintem a logikus) vagy sülve mérik le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!