Miért feketedik meg a fagyasztott répa (akár fagyasztott franciasaláta alapban is)?
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 10:14
1/5 anonim válasza:
Mert nyersen nem lehet lefagyasztani a répát, előtte egy pár percig főzni kell, utána hidegvízzel leöblíteni, és utána fagyasztani.
2/5 A kérdező kommentje:
akkor a boltokban is nyersen fagyasztják?
és csak a répa ilyen, vagy karalábé stb. is? ( az nem feketedett még sosem)
2010. dec. 31. 17:08
3/5 anonim válasza:
mert már 1x felengedett, és úgy lett újrafagyasztva
4/5 A kérdező kommentje:
nem engedtem fel! FAGYASZTOTT állapotban lett fekete!
2011. jan. 1. 15:59
5/5 A kérdező kommentje:
legalábbis amit én raktam el, azt felengedés után nem raktam vissza, felhasználtam.
2011. jan. 1. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!